Tarrat muistuttavat toimimaan fiksusti!

Pääkaupunkiseudun ekotukikoordinaattorit yhdessä HSY:n Ilmastoinfon kanssa suunnittelivat ekotukiverkoston käyttöön uudet tarrat, jotka muistuttavat toimimaan fiksusti töissä.

Ekotuki_tarrat_painoaineisto

Ensimmäinen tarraerä on painettu Grano Oy:ssä Helsingissä. Tarroja on mahdollista painattaa haluamassaan painotalossa, mutta on hyvä huomioida, että ensimmäisen erän valmistaneella painotalolla on valmiina työkalu tarrojen tekoon.

Tarrat painetaan noin A3 kokoisille arkeille, joko pysyväliimainen tai helposti irrotettava staattinen tarra. Painatuksen jälkeen arkit stanssataan, jolloin pikkutarrat on irrotettavissa arkilta. Tarrojen koot: pienin 15 x 42mm, keski: 90 x 90mm ja iso: 134 x 134mm.

Twitteristä löytyy kuvia tarrojen käytöstä: @Ekotuki ja #ekotuki

Grano Oy:ssä minimi tilausmäärä on 100 arkkia, mutta tarrojen arkkihinta on edullisempi mitä enemmän kerralla tilataan. Jos useampi kaupunki tai toimipiste haluaa tehdä tilauksen samaan aikaan, kannattaa ne niputtaa yhteen. Tarjous voidaan laskea kun tarvittava lisätilausmäärä varmistuu. Mikäli haluat tilata tarroja, painattaa ne Grano Oy:ssä Helsingissä ja tiedustella saadaanko samaan erään niputettua muita tilauksia, ole yhteydessä:

Marika Nyyssönen
ekotuki@hel.fi