Ympäristötekoja työpaikalla

Ekotukitoiminta säästää luontoa ja rahaa, avainasemassa ovat ekotukihenkilöt.

AJANKOHTAISTA

25.02.2013

Eco-support activity

Eco-support activity is an ideal operating model for promoting environmental… Lue lisää >>
Oletko jo bongannut näitä kalan kitoja katukaivojen ympärillä? Kyseessä on Pidä Saaristo Siistinä ry:n Mahanpuruja muovista -viestintäkampanja, jossa halutaan kiinnittää ihmisten huomiota siihen, että katukaivo ei ole roskis. Katukaivoon heitetty roska kulkeutuu suoraan vesistöön ja sitä kautta vaikka kalan vatsaan asti. Useimmissa katukaivoissa ei ole suodattimia, joihin roskat kerääntyisivät. Suomessa rantojen yleisin roska on tupakan tumppi, joka ajautuu vesistöihin usein juuri hulevesien, eli sade- ja sulamisvesien mukana. Suojellaan vesistöjämme eikä heitetä roskia luontoon, vaan laitetaan ne sinne minne ne kuuluvat, eli roskiin!

Oletko jo bongannut näitä kalan kitoja katukaivojen ympärillä? Kyseessä on Pidä Saaristo Siistinä ry:n Mahanpuruja muovista -viestintäkampanja, jossa halutaan kiinnittää ihmisten huomiota siihen, että katukaivo ei ole roskis. Katukaivoon heitetty roska kulkeutuu suoraan vesistöön ja sitä kautta vaikka kalan vatsaan asti. Useimmissa katukaivoissa ei ole suodattimia, joihin roskat kerääntyisivät. Suomessa rantojen yleisin roska on tupakan tumppi, joka ajautuu vesistöihin usein juuri hulevesien, eli sade- ja sulamisvesien mukana. Suojellaan vesistöjämme eikä heitetä roskia luontoon, vaan laitetaan ne sinne minne ne kuuluvat, eli roskiin! ... Näytä lisääNäytä vähemmän

17.08.2022

Comment on Facebook

En ole missään nähnyt, saisivat laittaa näitä enemmän. 😊

Tee uudenvuodenlupauksesi tällä kertaa itsesi lisäksi myös #ilmastonvuoksi. ✅
Pysyvät tavat syntyvät toistosta ja pienistä askelista. Kun opettelet yhden tavan joka kuukausi, siitä tulee rutiini. Niin tästä muodostuu #ilmastonvuosi 🌍 #ilmastonvuoksi.

Tee uudenvuodenlupauksesi tällä kertaa itsesi lisäksi myös #ilmastonvuoksi. ✅
Pysyvät tavat syntyvät toistosta ja pienistä askelista. Kun opettelet yhden tavan joka kuukausi, siitä tulee rutiini. Niin tästä muodostuu #ilmastonvuosi 🌍 #ilmastonvuoksi.

Eco-support activity

Eco-support activity is an ideal operating model for promoting environmental issues at the workplace. The activity is carried out with […]

Lue lisää >>

5.6. vietämme #maailmanympäristöpäivää!
#Ilmastokriisi uhkaa luontoa ja
maailman viljelijöitä.
Siksi valitsemme #reilukauppa-tuotteet, jotka tukevat kestävää
ja oikeudenmukaista viljelyä.
Luodaan reilumpi tulevaisuus sekä ihmiselle että maapallolle! 🌍
#ekotuki
Kuva: Johns Hopkins CSSE/Swedenabroad/Fairtrade. Kuvassa Reilun kaupan banaanitilan
työntekijä Dolcey Kolumbiasta.
...

TOIMINTA

Ekotukitoiminta on arjen ympäristötyötä, jonka avulla lisätään ympäristötietoisuutta ja voidaan jalkauttaa organisaation strategiat ja ympäristöpolitiikka ruohonjuuritason toimiksi ja käytännöiksi.

Ekotukitoiminta sopii räätälöitävyytensä ansiosta monelle eri toimialalle. Työyhteisöihin nimetään ja koulutetaan ekotukihenkilöitä, jotka edistävät ympäristön kannalta fiksua toimintaa.

Ekotukitoiminnan avulla voidaan säästää luontoa ja rahaa.
Lue lisää >>

EKOTUKITOIMINTA

Ekotukitoiminnan avulla voidaan säästää luontoa ja rahaa.
Lue lisää >>

NÄIN MUKAAN

Verkostoitumisen ja yhteistyön avulla saadaan levitettyä hyväksi koettuja toimintamalleja muille. Lue lisää >>

Verkostomme

Ekotukitoiminnassa mukana olevat kaupungit ja muut organisaatiot ovat sitoutuneet ympäristövastuullisuuden edistämiseen sekä kouluttamaan ekotukihenkilöitä työyhteisöihinsä. Ekotukihenkilöitä on jo yli 4100!